fooldal_uj

bemutatkozas_uj

aktualis_rend_uj

lakodalmak_uj

asztalfoglalas_uj

panzio_uj

kamra_uj

terkep_uj

Névnap
Ma 2018. február 22., csütörtök, Gerzson napja van. Holnap Alfréd napja lesz.

Panoráma Halászcsárda és Vendégház rövid leírása

 

 

 

A Panoráma Halászcsárda a hartai Duna parton várja Kedves vendégeit, széles ital és ételválasztékkal. Festői környezetben található felújított csárda, rönkfa bútoros 80-100 Fős terasszal és játszótérrel rendelkezik. Az étterem befogadóképessége 45 Fő, mely különböző színvonalas családi és céges rendezvények, lakodalmak, eljegyzések, osztálytalálkozók, üzleti tárgyalások kedvelt színhelye.kulso_009

Régről híres konyhája a halételektől kezdve, a magyaros és egészségmegőrző ételeken keresztül széles skálán kínálja a magyar és nemzetközi étel különlegességek íz világát.

 

Házias ételeket, szolid árakat, kedves kiszolgálást nyújtunk a nem mindennapi környezetben a Duna egyik legszebb kanyarulatában. A teljesen hőszigetelt épületben jó fűtési lehetőséggel, telefonon való egyeztetés után, télen is várjuk Vendégeink érdeklődését.

 

 

panzio_007Az emeleten 2db színvonalas vendégszoba található 8 Fő részére, gyönyörű kilátással a Dunára. Egy modern tágas fürdőszoba tartozik a szobákhoz. A szobák nagyon szép fa lambériával, laminált padlózattal és egyéb fa jellegű bútorzattal, műholdas televízióval WIFI -vel vannak ellátva.

 

 

 

Reggelizésre, félpanzióra és teljes ellátásra is van lehetőség.

 kulso_014  panzio_006  duna_002

Rövid bemutatkozás:

 

1993-ban épült a Halászcsárda, közvetlenül a Duna partján. Kezdetben csak nyári nyitvatartással működött. Az igény azonban egyre fokozódott, hiszen a Duna télen nyáron sok ember kedvenc helye a pihenésre, kikapcsolódásra. Nem csak a helyiek, hanem a környékben lakók, az átutazók és a turisták is szívesen térnek be hozzánk. Mára már elmondhatjuk, hogy Budapestről haladva az 51-es út egyik legszebb Duna partja itt található. A megépült  kerékpár út is sok sportszerető turistát vonz.

 

2006-ban lett a Halászcsárda, a Panoráma-Gastro Kft tulajdona, azóta a csárda gyökeres átalakításon és felújításon ment keresztül. AZ épület teljes szigeteléssel lett ellátva,a tetőtéren két szoba lett kialakítva a pihenni vágyó vendégek részére.

Tanulóképzéssel is foglalkozunk,pincér és szakács szakmát oktatunk. Jelenleg 9 fő tanuló képzése folyik.

 

Mint cégtulajdonos és üzletvezető több mint 20 év tapasztalattal a vendéglátásban vallom, hogy ezt a szakmát csak szívvel és lélekkel lehet jól csinálni, a Vendégek megelégedettsége és pozitív visszajelzése a legfontosabb számunkra.

 

Bízunk benne, hogy sok Vendégnek tudunk örömet nyújtani bőséges és házias ételeinkkel!

 

 

 

 

akcioink_uj

menuajanlatunk_uj

etlapes_itallap_uj

torkoscsutortok_uj

kepgaleria_uj

videok_uj

terkep_uj

videok_uj